PROIECTUL BAROQUE || URBAN, aflat la a III-a ediție, a reușit să devină unul dintre cele mai importante evenimente de artă contemporană din România. Ne-am propus și am reușit să venin în întâmpinarea publicului cu o formă inedită, contemporană și participativă de expunere a artei într-o manieră accesibilă, care să îi facă pe vizitatori să fie ei înșiși protagoniști într-o expoziție de artă, să învețe să privească o operă cu o deschidere mai mare către practicile actuale și să se implice în evenimentele special dedicate, cum sunt programele pentru familie, copii, persoane cu deficiențe de văz și auz, persoane cu deficiențe locomotorii.

Realizat de Asociația META SPAȚIU, în colaborare cu Societatea de Transport Public Timișoara (fosta RATT), Baroque||Urban 2018 va beneficia de o expunere și o participare mai mare chiar decât în ultimii doi ani.


2016

Baroque Urban este dovada că arta este un catalizator important pentru o societate modernă. Le mulțumim partenerilor noștri care au ales să pornească alături de noi într-o călătorie fascinantă în lumea barocului și îi asigurăm de toată aprecierea noastră!

Eveniment concept de: BrandPR și In-Tuition.ro

Organizatori: Fundația Herczeg și Muzeul de Artă din Timișoara

Realizat cu sprijinul: Primăria Municipiului Timișoara

Parteneri principali: AZUR și BCR

Sponsori: FLEX, Riello UPS, Garage Cafe

Parteneri: Institutul Francez TimișoaraDirecția Pentru Cultură TimișAsociația Timișoara Capitală Culturală EuropeanăBaroque Books&Arts și Cărturești

Parteneri media: Radio România CulturalModernism.roDesignist24FUN și High Living

Vă invităm să aflați poveștile partenerilor și sponsorilor noștri din următoarele materiale:

Parteneri principali: AZUR și BCR

Sponsori: FLEX, Riello UPS, Garage Cafe