Siglazur 2

AZUR – Povestea brandului

Prin pasiune, credință și curaj totul poate fi posibil. Azur este un exemplu ce dovedește că viața-i ajută pe cei care au credință, curaj și demnitate” – Dr. John J Farber, Președinte ICC Industries, New York
Puțini timișoreni știu că destinul fabricii AZUR se leagă de povestea de viață a lui Eugen Farber, un timișorean dintr-o familie respectabilă a urbei, tatăl lui John J Farber, cel care este astăzi proprietar și președinte al grupului american ICC Industries din care face parte AZUR. Familia Farber locuia într-o clădire din Piața Operei, lângă Lloyd și era una dintre cele mai cunoscute familii din Timișoara începutului de secol XX. Eugen Farber, pe atunci Președinte al Asociației Fabricanților Timișoreni, era una dintre personalitățile marcante ale orașului, remarcându-se prin meritele sale deosebite și implicarea directă în activitatea economică și socială a Timișoarei. Citiți întreaga poveste a companiei AZUR aici!

Website: www.azur.ro

Facebook: Azur

bcr

BCR – Banca Comercială Română

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,4 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire”. Aflați aici mai multe informații de la BCR!

Website: www.bcr.ro

Facebook: BCR