flex

FLEX

Flextronics este acum Flex! Schimbarea numelui aduce cu sine si promisiunea de a ajuta lumea sa traiasca mai inteligent: Live smarter. Prin aceasta schimbare Flex se pregateste pentru o perioada de tranzitii catre o gama de servicii complete adresate clientilor sai in domenii variate de activitate: sisteme de telecomunicatii, echipamente medicale, subansamble electronice adresate industriei automotive etc.

In Romania Flex este activ inca din 1998 fiind una dintre primele firme cu capital integral străin care a țintit să valorifice forța de muncă calificată existentă în această zonă a Europei. Astazi Flex ramane unul dintre principalii angajatori de top din Timis, puternic angajat in viata comunitatii. Echipa locală este formată din peste 4000 de angajați. Află mai multe despre Flex aici!

Website: www.flextronics.com

Facebook: Flex

riello-ups-logo

Riello UPS

SC Banattika SRL s-a înființat în Timișoara în 1992. Începând cu anul 1995, SC Banattika SRL a devenit reprezentanta autorizată a grupului Riello UPS în România. După o colaborare îndelungată, de 20 ani, SC Banattika SRL a devenit, din anul 2014, membră a grupului Riello UPS.

Riello Banattika are ca domeniu de activitate electro-alimentarea de rezervă, respectiv comercializarea, întreţinerea şi service-ul în garanţie și post garanţie a surselor de tensiune neîntreruptibilă, stabilizatoarelor de tensiune alternativă, invertoarelor, redresoarelor, grupurilor electrogene.

Website: www.riello-ups.ro

Facebook: Riello UPS

garage

Garage Cafe

Garage este un loc pentru iubitorii de cafea, dulciuri și mâncare homemade. Boabele verzi de cafea aduse în Timișoara capătă culoare și aromă în garage-ul nostru.

Website: www.garagecafetm.com

Facebook: Garage Cafe