:  14. Noiembrie .2017 http://www.ziuadevest.ro/start-baroque-ii-urban-2017-copiii-din-timisoara-pasesc-lumea-artei/

Sâmbăta 18 noiembrie, de la ora 12:00, la Librăria Cărturești de pe Mercy, va avea loc la expoziția atelierelor #stART, din cadrul proiectului Baroque II Urban 2017, unde vor fi prezentate lucrările a 30 de copii participanți la atelierele de colaj, teatru și olărit.

Baroque II Urban și-a propus să le ofere copiilor care s-au înscris în programul de inițiere în arta contemporană #stART, o experiență de neuitat. Detalii aici.

Publicat: 15. Noiembrie. 2017 – http://stiripentrucopii.com/start-baroqueurban-prima-expozitie-cu-si-pentru-copii-la-timisoara/

Expoziția #stART Baroque||Urban va fi vernisată sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 12:00, la librăria Cărturești Timișoara (str. Florimund Mercy nr. 7 ) și este prima expoziție dedicată copiilor care au participat la workshopurile gratuite de inițiere în artă organizate de Asociația META Spatiu împreună cu Asociația Festivalul Baroc și Casa de Cultura a Studentilor Timișoara.

 

Scopul acestor workshop-uri este de a dezvolta capacitățile critice și creative ale copiilor într-un mod informal, prin antrenarea capacității și expresivității proprii. Fiecare lecție de “istorie a artei” a fost dublată de experimente artistice practice.

Detalii aici.

 

Publicat: 17. Noiembrie. 2017http://www.ziarultimisoara.ro/cultura/3836-start-baroque-urban

Sâmbăta, 18 noiembrie, de la ora 12.00, sunteți așteptați la Librăria Cărturești de pe Mercy, la expoziția atelierelor #stART, din cadrul proiectului Baroque||Urban. #stART Baroque II Urban este prima expoziție dedicată copiilor care au participat la workshop-urile de inițiere în artă și prezintă lucrările a 30 de copii participanți la atelierele de colaj, teatru și olărit. Detalii aici.

 

Publicat: 17. Noiembrie.2017

http://timisplus.ro/?p=37146

Mâine între 12:00 – 14:00, la Cărtureşti Timişoara, str. Mercy, nr. 7, sunteți invitați la  #stART Baroque II Urban este prima expoziție dedicată copiilor care au participat la workshopurile de inițiere în artă. Detalii aici.